Vi välkomnar Hans & Martin till Alent

Nu är våra nya kollegor Hans Hannlöv och Martin Haller på plats. Det är vi väldigt glada över och ser fram emot att göra ändå större nytta för er kunder tillsammans med dem.

Hans Hannlöv kommer att jobba med teknisk support och installations-förfarande. Hans har ett gediget förflutet som tekniker inom flygvapnet, där han har jobbat med Gripen och dess avancerade tekniska system. Hans har arbetat mycket med kvalitetssäkring och säkerhet och har även erfarenhet från internationella uppdrag.

Martin Haller kommer att jobba som torkexpert. Martin är utbildad snickare i Österrike. Diplomingenjör inom träteknik och doktor inom Timber structures. Martin har inom forskarutbildningen sysslat med numeriska optimeringsmetoder inom träbyggnadsindustri. Martin har bred erfarenhet från träbranschen och bland annat arbetat som snickare. Har också arbetat med system för trähållfasthetssortering och har praktisk erfarenhet av trätorkning.
 

Alents nya kollegor, Martin Haller (t.v.) och Hans Hannlöv (t.h.)

Alents nya kollegor, Martin Haller (t.v.) och Hans Hannlöv (t.h.)