Detta händer i vår monter B04:32 på Trä & Teknik 2018

Nu är det snart dags för Trä & Teknik i Göteborg och vi ser fram emot att få träffa gamla som nya kunder och kollegor i branschen.

Under mässdagarna har du möjlighet att i vår monter delta i miniseminarier och lära dig mer om;

Pumptorkningens möjligheter för ditt sågverk. Vad innebär pumptorkningen, hur fungerar det, vilka är fördelarna och vad kan ni göra för vinster? Här finns möjlighet att få svar på alla dina frågor kring pumptorkning. Tid 20 minuter.

Nyheter i Dynamic®. Passa på att lära dig mer om Alent Dynamic® torkprocess och dess finesser. Vi presenterar nya funktioner och tips och trix. Tid 20 minuter.

Alent Q-rapport. Lär dig mer om Q-rapporten och vilken information man kan få ut. Det är ett otroligt bra verktyg som ger dig värdefull information för ständiga förbättringar av torkningen. Kan man hitta brister i torkarna? Hur nyttjar vi torkarna? Hur effektivt torkar vi våra produkter? Var finns möjlighet till kvalitetshöjning på det torkade virket? Godhetstal? Förågeställningen kan vara oändlig. Tillsammans med er utformar vi Alent Q-rapport enligt era behov. Tid 20 minuter.

Anmäl dig gärna i förväg via vår webb till seminarierna.

Naturligtvis är du välkommen via vår monter med alla slags frågor och funderingar. Och har du inga frågor - kom via oss ändå och säg hej.

Luca Cadamuro från den italienska torktillverkaren OS Panto finns på plats i vår monter från kl.13 på onsdagen och hela torsdagen (29-30/8). Fråga honom om virkestorkar, deras Super TC Tunnel och ombyggnationer av torkar till högre kapacitet via kondensatorer.

Jonas Hellström från Omron kommer också att finna i vår monter under mässdagarna. Ni hittar även en mobil Omron robot i vår monter. Kom förbi och titta på vår flitiga medhjälpare.

På tisdag kl.14.00 håller Martin Haller från Alent och Thomas Karlsson från AB Karl Hedin, Karbenning ett föredrag på teknikscenen i B-hallen om "Automatisk virkestorkning med fokus på leveranskvalitet".

Här på vår hemsida kan du hämta en kostnadsfri entrébiljett till mässan.

Välkommen!