Trä & teknik logga.jpg
 

Kom och träffa oss på Trä & Teknik i Göteborg 28-31 augusti 2018. Vi finns i monter B04:32

Virkestorkning är den sista och absolut svåraste fasen vid förädling av trä. Alent Dynamics mission är att ständigt utveckla och förbättra den processen för att hjälpa våra kunder producera trä med ännu högre kvalitet, till en betydligt lägre kostnad och med lägre miljöpåverkan.

Alent Dynamic erbjuder styrsystem och kompetens för att kraftigt förbättra och sänka kostnaden för virkestorkning. Den nya tekniken och kompetensen baseras på träfysikaliska egenskaper som gör torkningen mer harmonisk och miljövänlig.

Kopia av 16_9 Alent Academy blå logga.png

 

Alent Academy
på Trä & Teknik 2018

 

 

Under mässdagarna kommer vi att hålla några efterfrågade miniseminarier om "Pumptorkningens möjligheter för ditt sågverk", "Nyheter i Dynamic®" och "Alent Q-rapport" . Det är gratis att delta men vi vill gärna att ni anmäler ert intresse i förväg. På så sätt kan vi hitta den dag och tid som passar dig bäst. Samling sker i Alents monter B04:32. 

Vi ser fram emot att få träffa dig. Vi har en bred kunskap inom virkestorkning så passa på att ställa just dina frågor.

Välkommen!

Artboard 3.jpg

Pumptorkningens möjligheter för ditt sågverk. Vad innebär pumptorkning, hur fungerar det, vilka är fördelarna och vad kan ni göra för vinster? Här finns möjlighet att få svar på alla dina frågor kring pumptorkning. Tid  20 minuter.

home-header.jpg

Nyheter i Dynamic®. Passa på att lära dig mer om Alent Dynamic® torkprocess och dess finesser.  Vi presenterar nya funktioner och tips och trix. Tid 20 minuter.

Stock sticker ut.jpg

Alent Q-rapport. Lär dig mer om Q-rapporten och vilken information man kan få ut. Det är ett otroligt bra verktyg som ger dig värdefull information för din produktion. Kan man följa om vi ökat kapaciteten? Hur nyttjar vi torkarna? Hur ser fördelningen ut mellan våra produkter? Har vi gjort en kvalitetshöjning på det torkade virket? Godhetstal? Frågeställningen kan vara oändlig. Tillsammans med er utformar vi Alent Q-rapporten enligt era behov. Tid: 20 minuter.