Alent ökar i Europa

Alent Dynamic inleder ett partnerskap med InnoEnergy för att boosta försäljningen i världen och förstärker samtidigt säljkåren i Europa. Rainer Hofer, Alents säljare i de tysktalande länderna får till att börja med hjälp av Denis Boissau i Frankrike. Denis kommer sedan även att arbeta i andra fransktalande områden.

“Vi förstärker våra resurser för att möta ett ökat intresse för vår unika torkmetod som fått stort genomslag för torkningen av softwood. Nu är också hardwood på gång efter många lyckade installationer. Fördelarna med pumptorkning av hardwood ser ut att vara ännu större än softwood.

InnoEnergys BoostWay kommer lägligt när vi nu lanserar flera nyheter på energistyrningsområdet samt breddar våra samarbeten med flera torktillverkare och dessutom erbjuder kraftfulla verktyg för stora träkoncerner som vill effektivisera sin virkestorkning” säger Peder Björkman, VD Alent Dynamic.

Säljare Europa 2A.png