Alent Academy 13-14 november 2018

Välkommen till Alent Academy den 13-14 november på Clarion Hotel Sense i Luleå! Vi träffas kl.11.00 på tisdag och avslutar med lunch kl.12.00 på onsdag.

Alent Dynamic® automatiska torkprocess är driftsäker och parerar för normala variationer i virke, klimat och energitillförsel. Varje kundkvalitet kan fintrimmas var för sig utan att påverka andra torkprogram. På Alent Academy visar vi våra nyheter och lär av varandra hur torkningen kan göras bättre. Det finns alltid något nytt att lära sig! Varje förbättring som införs i torkprogrammen kommer för varje torksats att arbeta för bättre resultat och nöjdare kunder. Det kommer även att skapa ett mervärde som ökar med tiden. Att få träffa andra torkskötare och utbyta erfarenheter är också en viktig del av Alent Academy.

Dag 1 är tyngdpunkten på genomgångar och workshops kring trimning av torkprogram och praktiska tips. Vi gör en torkningsanalys av senaste kvartalets torkningar på ett sågverk och diskuterar åtgärder. Meddela oss om ni vill att vi analyserar er torkning. 

Dag 2 fortsätter vi med genomgångar och workshop kring trimning av torkprogram och praktiska tips. 

Under Alent Academy-dagarna visar vi också nyheter kring vår energistyrning på sågverk och Alents styrning för kanaltorkar. Vi kommer även att ha gästföreläsare.

Kursen kostar 5.990 SEK och i avgiften ingår utbildning, mat och aktivitet. Boendet och resor till och från Luleå står ni själva för. Ni har möjlighet att boka boendet på Clarion Hotel Sense via Alent till ett subventionerat pris. Enkelrum inkl. frukost kostar 900 kr/rum och dubbelrum inkl. frukost kostar 1 200 kr/rum. Sista anmälningsdag är fredag den 12 oktober. OBS! Anmälan är bindande.

Anmäl dig gärna till Alent Academy via den här länken eller kontakta Ulrika Jäderholm på tel.0920-43 01 02 eller ulrika.jaderholm@alentdynamic.se

Bekräftelse på bokningen skickas till er via e-post.

Välkommen!